Integritetspolicy

När du använder Min Sorg appen skickas ingen data som kan identifiera dig till UU eller en tredje part. All information som du anger i appen, som namn, telefonnummer, adresser, bilder eller musik, kan inte nås, lagras eller delas av UU.

Min Sorg samlar in anonym information om hur människor använder appen. Det används bara för att förbättra hur appen fungerar. Vi kan till exempel se vilka delar av appen människor besöker. Vi använder informationen för att rätta till tekniska problem i appen. Informationen kan inte länkas till någon personlig information om dig och kommer aldrig att delas med tredje part.

Om du vill stänga av att skicka denna anonyma användningsinformation i appen, gå till Hantera data och Dela anonym användardata och klicka till "av".

Min Sorg använder några verktyg för analys av programvara för att identifiera och förhindra appproblem. Min Sorg delar inte personlig eller identifierande information med någon av leverantörerna av dessa verktyg.

När du använder Min Sorg är det ditt ansvar att skydda all information i appen när den har installerats på din enhet. Det rekommenderas att du ställer in ett lösenord på din enhet för att skydda din information.

Last modified: 2022-01-11